Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce Marcel Vela s-a arătat preocupat de victimele violenţei: 'Ce-ar fi să iei legătura cu ăia ameninţaţi direct de Berbeceanu?'

victor ciutacu

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, şi-a exprimat joi îngrijorarea în legătură cu tânăra care a denunţat un vlogger pentru anumite infracţiuni şi primeşte constant ameninţări de la susţinătorii acestuia, menţionând că i-a transmis fetei în cauză că îi este alături şi că instituţia pe care o conduce veghează la siguranţa şi integritatea sa.

La postarea lui Vela a comentat însă şi jurnalistul Victor Ciutacu, amintindu-i ministrului că are un şef de cabinet o persoană care a lansat nu demult ameninţări cu bătaia.

"Marcele, ce-ar fi sa iei legatura cu aia amenintati direct de Berbeceanu? Daca nu stii cine e, deschide usa biroului si il vei vedea langa tine pe inculpat", scrie Victor Ciutacu.

Ulterior, jurnalistul a revenit cu o postare pe contul său de Facebook: "Domnu’ ministru Marcel Vela, cu tot respectul față de rolul istoric pe care l-ați jucat în epica bătălie cu virusul ucigaș, doresc să vă semnalez că a mai trecut încă o zi în care ați ținut la ușa dumneavoastră, pe banii noștri, un inculpat pentru luare de mită și constituire de grup infracțional organizat. Și, dacă tot veni vorba și aveți unități în exces pe cartelă, ați putea face câte un astfel de gest elegant și pentru cei care ar putea deveni victimele instigărilor la violență ale scriitorului de succes care vă servește zilnic cafeaua aburindă. Sau ei nu sunt influenceri și trebuie dați cu capul de bordură?"

Ciutacu face referire la un episod în care Berbeceanu a instigat la violenţă împotriva lui Mircea Badea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.