Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu după ce România TV a fost eliminată din grila posturilor TV din Moldova: Maia Sandu își bate joc de România. Bucureștiul e locul de cerșeală

Romania TV
Victor Ciutacu

Realizatorul TV, Victor Ciutacu, a reacționat dur după ce postul de televiziune România TV a fost eliminat din grila de posturi retransmisă de operatorul de stat din Moldova, Moldtelecom.

El a susținut în cadrul emisiunii pe care o realizează că Maia Sandu este avidă de relaţii cu România doar prin prisma beneficiilor economice:

„Lumea buna” se uita la Maia Sandu ca la marea speranta; a unirii cu Romania, a ruperii de Rusia, a democratiei, a relansarii economice. Bine vanduta ca imagine, sprijinita pe fata de toata familia Soros, de SUA si de UE, sefa de facto a Republicii Moldova se comporta in realitate fix invers decat e creionata in portretele idilice de presa. Niciodata n-a dat, public, doi bani pe unirea cu Romania, ba dimpotriva, s-a declarat profund suveranista. Bucurestiul e, pentru ea, fix locul de cerseala, curent, gaze, bani, scoli si gradinite, tot ce apuca. Si de arogante ieftine la adresa unui popor care a ajuns sa stranga cureaua si sa faca economii ca sa aiba ea ce vinde credulilor de la Chisinau si de aievea. De rusi se rupe fix cat sa-i scoata pe ai lor de la cascaval.

Economic, Moldova e un dezastru de cand a preluat ea puterea; nu ca inainte ar fi fost Rai, dar acum n-are nici bani de curent sau gaze pentru consumul casnic. Cat despre democratie, dupa ce si-a pus sefa la Anticoruptie pe Telegram, oamenii ei au inceput sa aresteze opozanti direct din Parlament, sa inchida afaceri dupa criteriul apartenentei politice a proprietarului sau, dupa caz, sa le preia cu japca. Ultima obraznicie antidemocratica a ridicarea licentelor de emisie ale posturilor tv „dusmanoase”, detinute de principalii ei adversari politici, sase la numar; fix la fel ca idolul planetei Zelenski, da’ macar la ala-i razboi. Cireasa de pe tort, imediat dupa criticile din aceasta emisiune, postul Romania TV, care era preluat la liber in Republica Moldova, a disparut, concomitent, din retelele de cablu… „, a spus Victor Ciutacu luni seara, în direct la emisiunea Punctul Culminant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.