Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ce Serbia a anunțat că nu îl extrădează pe Sebastian Ghiță: 'ÎCCJ și România s-au făcut de râs'

Victor Ciutacu mesaj 3

Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a respins cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului deputat Sebastian Ghiţă şi a stabilit că este eligibil pentru obţinerea azilului, decizia finală urmând să fie transmisă Ministerului sârb de Interne.

Prin această decizie, Înalta Curte de Justiţie din Belgrad a admis că, în luna iunie, prin decizia Direcţiei pentru Azil a Ministerului sârb de Interne, Sebastian Ghiţă a devenit eligibil pentru azil în Serbia, "din cauza acţiunilor de persecutare la care a fost supus în ţara de origine ca reacţie la exprimarea opiniilor politice".

Citește și: ANAF avertizează: „Mai sunt 5 zile!”

Victor Ciutacu, una dintre vedetele România TV care a fost obligată de procurori să meargă la Parchet pentru a da declarații despre modul în care înregistrările video cu Ghiță ajungeau la televiziune, a avut o primă reacție. El a spus că magistrații de la ÎCCJ și întreaga țară s-a făcut de râs prin decizia luată de justiția sârbă.

”E o decizie logică! ÎCCJ și România s-au făcut de râs. Cererea de extrădare s-a făcut pe mandate de arestare cerute de procurorii de la Ploiești și acceptate de ÎCCJ, dar pe baza unor probe false.”, a spus, la România TV, Victor Ciutacu.

Citește și: O fabrică aflată la 100 km de București cucerește România! Kaufland, Lidl, Auchan și Mega Image se bat pe produsele sale

Ulterior, jurnalistul a scris un mesaj și pe Facebook. ”Justitia din Serbia, flit la Ghita. Justitia din Israel, flit la Elan. Justitia din Costa Rica, flit la Udrea si Bica. Justitia din Anglia, flit la Popoviciu. Justitia din Madagascar, flit la Mazare. Justitia din Ungaria, flit la Marko. Justitia din Argentina, flit la Morgenstern. Justitia din Italia, flit la Bene. Justitia din Liban, flit la Awdi. Justitia din Iordania, flit la Boenica.

M-am lamurit. E o conspiratie universala a justitiilor corupte impotriva singurei justitii corecte din lume, cea romaneasca.”, a titrat Ciutacu.

Citește și: Polițiștii exultă! Klaus Iohannis dă curs solicitării! Mișcarea făcută azi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.