Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după cele mai recente dezvăluiri din cazul crimelor de la Caracal: 'Așa arată România normală, ciocoflenderilor!'

Victor Ciutacu mesaj 3

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Tot miercuri, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care nu permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, se poate întoarce la muncă, a decis Secția pentru procurori a CSM. Procurorul a fost suspendat, însă acum revine la parchet.

Citește și: Banca Națională a României trage semnalul de alarmă- Ce se întâmplă cu pensiile

Victor Ciutacu, unul dintre jurnaliștii care au dezbătut intens cazul Caracal, este ironic, după deciziile CSM și DIICOT.

”Zi mare pentru justiția independentă: DIICOT și-a pierdut definitiv fosta șefă și o caută cu Miliția prin lumea liberă, DIICOT și-a reîntregit imediat marea familie cu persecutatul procuror Popescu de la Caracal, DIICOT a reținut după 7 (șapte) luni juma' un violator pe care l-a avut pe tavă. Așa arată România normală, ciocoflenderilor!

UPDATE

Dat fiind că nu mai am nervi să pun botul la toate prostelile din spațiul public, aș vrea să știu dacă, din august (când avea Bănilă indicii) și până azi (când l-a luat Hosu cu miliția), procurorii, judiciariștii și experții DIICOT au dat în sperma bețivului ca-n bobi sau în zațul de cafea și abia acum le-a ieșit pozitiv”, a scris Ciutacu.

Citește și: Marcel Ciolacu îl liniștește pe Ludovic Orban: Încă nu e pericol să fie demis prin moțiune .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.