Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după protestele violente de la Parlament: Hai să nu ne mai dăm virgine în curtea bordelului

Inquam Photos /George Calin
Victor Ciutacu CNA

Jurnalistul Victor Ciutacu arată faptul că violențele provocate de manifestanții AUR, în fața Parlamentului, nu sunt o noutate. Ciutacu explică că, în alte vremuri, violența era acceptată de către Ludovic Orban sau cei de la USR, dar asta când erau agresați oameni de la PSD.

”- Când oamenii montați de PNL îl scuipau/îmbrânceau pe Bacalbașa tot în curtea Parlamentului, era legitim protestul? Că-l văd pe Orban ușor contrariat că era să și-o ia de la voinicii AUR

- Cand reziștii făceau ca toate viețuitoarele preistorice prin Casa Poporului și agresau demnitari pe stradă, erau justificate violența și circul? Că-l remarc pe Moșteanu aruncând iar pisica la Dragnea.

Hai să nu ne mai dăm virgine în curtea bordelului. Iureșul de azi folosește, în egală măsură, aproape tuturor. AUR își continuă creșterea, ca - nu-i așa? - singurul partid care ține cu românii. PSD și PNL au justificare să continue guvernarea în coaliție, ca nu cumva să preia extremistul Simion puterea. Singurii care-s pe nicăieri rămân useriștii, la fel de inadecvați și de dependenți de programe făcute de alții ca de obicei”, scrie Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.