Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, după ultimul atac al lui Liviu Dragnea: 'Nu credeam că va fi nevoie să ajung taman eu s-o spun'

Victor Ciutacu mesaj 3

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că se abține ”cu foarte mare greutate” să răspundă afirmațiilor purtătorului de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, pentru că este respectuos. Bănescu afirmase că referendumul pentru familie nu a atins pragul de participare și din cauza asocierii cu Dragnea.

Victor Ciutacu, vedeta România TV, explică, pe contul său de Facebook, că Vasile Bănescu nu l-a acuzat de nimic pe Liviu Dragnea, ci a identificat una dintre cauzele boicotului de la vot. Jurnalistul îl provoacă pe Dragnea ”să se stropșească, dacă are curaj, la Daniel, nu la unul dintre puținii oameni spălați care au susținut cauza referendumului”.

Citește și: Schimbare! Wizz Air introduce o nouă politică – Toți pasagerii sunt vizați

”Nu credeam că va fi nevoie să ajung taman eu s-o spun, dar atacul venit din PSD la adresa purtătorului de cuvânt al BOR e nedrept și nedemn. Vasile Bănescu a făcut, prima oară, la mine în emisiune legătura între Dragnea și picatul referendumului. Doar că nu l-a acuzat de nimic pe liderul PSD, ci a identificat (răspunzând întrebării mele) una dintre cauze. Și a spus, cât se poate de clar, că numele lui Dragnea (plus eventualele interese personale și politice) a fost lipit de referendum. Ceea ce, dincolo de faptul că-i real 100% (în caz că ați uitat, unul dintre hiturile propagandei era că se autograțiază Dragnea prin referendum), e cu totul altă mâncare de pește. Da, PSD a dat, prin guvern și administrația locală, de la buget, bani cu ghiotura pentru construcția catedralei, dar, dacă a sperat într-un deal cu patriarhul sau chiar l-a avut, să recunoască asta public. Și să se stropșească, dacă are curaj, la Daniel, nu la unul dintre puținii oameni spălați care au susținut cauza referendumului.”, scrie Ciutacu.

Citește și: DNA pune sechestru pe averea lor! În ce dosar sunt implicați inculpații .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.