Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu explică noua strategie de vaccinare: 'Au ajuns să se roage de Daniel să-l țină cuminte și prietenos pe Teodosie'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu, de la România TV, explică într-o notă proprie mesajele tot mai prezente în spațiul public din partea autorităților în ultimele zile, care fac apel la populație să se vaccineze. De la Iohannis până la Cîțu sau Gheorghiță, oficialii transmit în ultimul timp numeroase mesaje pro-vaccinare. Marea problemă a acestora e că oamenii nu se mai prea duc să-și administreze doza de vaccin, în special AstraZeneca.

Citește și: VIDEO - 'Umbra' lui Voiculescu nu vrea să plece din minister. Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății: 'Nu pot să spun că voi șterge cu buretele asiprațiile' .

„Când vă spunem sfătos că operațiunea Marea Vaccinare e un dezastru, strâmbați din nas și mă bănuiați că am ceva cu păpușelul ăla rujat. Uite că s-a ajuns ca înalții dregători ai patriei să se milogească de poporul suveran să se lase înțepat. E simplu, doritorii by default s-au terminat, la fel ca și cei dispuși să facă niște zeci/sute de kilometri ori răbdătorii apucați și deciși să învețe toate tainele unei platforme inepte. Au rămas ăia de la țară, ăia care nu stau cu nasu-n smartphone, ăia sceptici și ăia contra. Strict contabilicește, la sfârșitul acestei luni, va fi marfă căcălău pe stoc și vor lipsi clienții.

P.S. Acum, că tot plecă Magicianu' la băi, mai demontez un mit. Nu el s-a opus ca guvernul să mai plătească încă o campanie publicitară, cea referitoare la vaccinarea de masă, ci însuși tristu' ăla frustrat care răspunde la apelativul Cîțu. Vlăduț voia să ia el banii de publicita te de la guvern și să-i împartă judicios. N-a fost să fie. Acum au ajuns să se roage de Daniel să-l țină cuminte și prietenos pe Teodosie”, a precizat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: VIDEO - Abia venită în fruntea ministerului, Ioan Mihăilă anunță împrumuturi masive în sănătate: două centre de arși vor fi construite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.