Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu exultă după ce ANAF a pus tunurile pe influenceri și Only Fans: Și curvele plătesc impozite???

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează acid acțiunea ANAF la adresa influencerilor și a persoanelor care prestează servicii pe site-ul de adulți Only Fans. Ciutacu spune că e mirat de reacția unora care sunt nemulțumiți că trebuie să plătească și taxe către stat.

"Cerșetorii de rețele sociale care au zburat din presă trebuie să-și declare șpăgile la fisc? Hal de oameni și portăreii ăștia! Nu poți să mai iei o excursie, două bluzițe, trei parfumele și un telefon moka. Devine din ce în ce mai nerentabil să descoperi o școală/clinică privată bună, să iei o mașină în comodat și să faci activism politic din convingere. Vrea, dintr-o dată, garda să afle din ce trăiești și să pună bir pe lădița de zestre de sub saltea. Nu mai e de trăit în țara asta nedemocratică în care până și curvele trebuie să plătească impozite și, eventual, scuze de vorba spurcată, TVA.

Măcar fetele de pe OnlyFans și de la videochat sunt mai cinstite. Îți promit că, dacă le arăți cardul cu tot cu pin, îți arată și ele veverița. Și chiar ți-o arată, nu îți țin prelegeri înflăcărate despre corupție, legile justiției, educație sau sistemul de sănătate... P.S. Adevărata reformă fiscală va fi desăvârșită când se vor plăti impozite/taxe și pe șpaga încasată pe fundație/asociație", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.