Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu și România TV au pierdut DEFINITIV procesul cu Lucian Isar. Reacția jurnalistului

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu au pierdut definitiv procesul cu Lucian Isar, soțul fostului lider PNL Alina Gorghiu. În urma acestui proces, Ciutacu și România TV trebuie să-i plătească 5000 de lei lui Isar și să asigure transmisia pe postul România TV, timp de cinci zile, a deciziei judecătorești. De menționat însă că Lucian Isar ceruse daune morale de 100.000 de lei.

Citește și: Încă o lovitură pentru Kovesi din Parlament: când ajunge pe mâna procurorilor

Solutia pe scurt:

”Admite în parte cererea. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâta Ridzone Computers S.R.L. la plata către reclamant a sumei de 5.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâţii să asigure redarea dispozitivului prezentei hotărâri pe postul România TV, în intervalul orar 22:00 – 23:00, în termen de 5 zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 120 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în soluția instanței.

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat pe pagina personală de Facebook și a explicat că îi este silă de ceea ce se întâmplă în justiție.

”N-am motivarea, sa comentez. In esenta, a ramas ca la fond. Ponta a zis ca Isar a cerut spaga, eu am dat pe post, pe mine m-a condamnat. Ca de ce am zis cat. Isar nu s-a prezentat la recurs, nici macar prin avocat, nu a facut nici aparare scrisa. Pare sa fi fost mai convingator in absenta. Asa-mi trebuie, daca m-a mancat in cur sa respect onorata instanta. Mi-e sila, am la fel de putina (spre deloc) incredere in justitie ca si atunci cand am castigat procesele cu Nasul sau cu Sorina, dar Isar sa stea pasnic, o sa-si ia banii”, susține Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.