Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îi răspunde lui CTP, după atacul suburban la adresa Patriarhului Daniel: 'E trist să îmbătrânești urât, iar tribunele să-ți dea cu huo'

victor_ciutacu_01_1963313712

Jurnalistul Victor Ciutacu după atacul suburban al lui Cristian Tudor Popescu la adresa Patriarhului Daniel și al credincioșilor.

"Altădată un tip logic și coerent în gândire, CTP îl face Satană și șarlatan pe Patriarhul Daniel, iar pe credincioși vite, dar se vexează că purtătorul de cuvânt al BOR (la fel de preot cum e Crucișătorul balerin) răspunde că e bine să ne rugăm și pentru rătăciții la minte. E trist să îmbătrânești urât, iar tribunele care altădată te adulau să-ți dea cu huo și să te trimită acasă, că ți-a mărit guvernul punctul de pensie și tu o arzi tânăr și rect...

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

P.S. Cât am lucrat la Adevărul, ziar al cărui redactor șef era CTP, două personaje erau tabu: Mugur Isărescu și Teoctist. Pe ultimul îl demască azi noul Torquemada pe invers", a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.