Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îl contrează pe Vlad Voiculescu, care BLOCHEAZĂ angajările în spitalele din București: 'Omul avea deja câteva ore în Beciul Domnesc'

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a luat la țintă, într-o postare pe Facebook, pe viitorul viceprimar al Capitalei, Vlad Voiculescu, care s-a pus să facă ordine în București deși nu a fost încă învestit în funcție.

"Încă neinvestit viceprimar, deci evident fără atribuții executive delegate de primarul general, Vlăduț Magicianul anunță triumfalist că a rezolvat suspendarea concursurilor la spitalele din subordinea Municipalității. Dacă am fi avut procurori, nu cârlige de rufe care atârnă pe funia #rezist, omul avea deja câteva ore în Beciul Domnesc", a scris Victor Ciutacu.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’

Vlad Voiculescu, propus de USR PLUS pentru funcția de viceprimar general al Capitalei, a blocat concursuri organizate pentru ocuparea unor posturi administrative în ASSMB: „Este ceasul al 12-lea; politizarea din instituțiile din sănătate trebuie să înceteze”.

„Am făcut sesizări împotriva unor concursuri organizate rapid după alegeri, pentru ocuparea unor posturi administrative în ASSMB, entitatea care gestionează spitalele din subordinea Primăriei. Mulți dintre oamenii numiți fără concurs în fruntea instituțiilor din subordinea Primăriei Capitalei de către Gabriela Firea au încercat astfel să-și securizeze pozițiile: e mult mai greu să fie demiși după câștigarea concursurilor. Toate consursurile demarate pe 7 octombrie (la o săptămâna după alegeri) și contestate de mine vineri au fost suspendate”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’

El apreciază că politizarea din instituțiile de sănătate trebuie să înceteze.

„Suntem în plină pandemie și avem nevoie să fim siguri că oamenii ce administrează lucrurile sunt cei mai competenți posibil, nu angajați pe ultima sută de metri de către administrația coruptă a Gabrielei Firea. Este ceasul al 12-lea că politizarea din instituțiile din sănătate trebuie să înceteze. Nu voi face și nu voi acceptă nici măcar o singură numire politică în domeniile pe care le voi coordona. Avem nevoie de o reforma profundă a ASSMB și a managementului spitalelor și aducerea acestora în secolul 21. Aștept să pot face asta, odată cu preluarea funcției de viceprimar și a atribuțiilor. Sper să nu mai dureze mult”, conchide Voiculescu.

Citește și: Video Dan Bittman, filmat în timp ce cânta într-un restaurant din Capitală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.