Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îl mitraliază pe David Popovici după retragerea din finala 400 de metri: Thorpe și cu Phelps nu oboseau niciodată?

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu critică decizia lui David Popovici de a se retrage din finala de 400 de metri de la euroepenele de la Roma.

Thorpe si cu Phelps nu oboseau niciodata? Sau ei au mancat banane, in loc de Edenia, cand erau mici?, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

După ce s-a calificat cu al patrulea timp în finala probei de 400 m liber de la Campionatul European de la Roma, David Popovici a anunțat că se retrage înaite de finală motivând oboseala acumulată.

Citește și: Ultimă oră: Anunțul neașteptat al Federației de Natație după ce David Popovici s-a retras de la proba de 400 de metri

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma, anunță Federația Română de natație și Pentaton Modern.

„Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

“Obiectivul a fost să ne verificăm la un Campionat European de seniori în proba de 400 de metri liber, o probă importantă în primul rând pentru pregătirea celorlalte două, unde rezultatele au fost cu adevărat strălucitoare, dar care a venit și cu oboseală. Pentru noi e la fel de importantă și competiția din Peru, unde ne dorim rezultate bune”, a declarat antrenorul Adrian Rădulescu.

„David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri.”, se mai scrie în mesajul federației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.