Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu îl scutură pe Eugen Teodorovici: Dezbaterile cu morgă despre soarta României nu fac audiență

Romania TV
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu îl pune la punct pe fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici, după ce acesta s-a plâns la TV că în România se mai vorbește numai de Ucraina și de frații Tate, în vreme ce situația economică e din ce în ce mai gravă. Ciutacu spune că subiectele serioase nu fac audiență și că românii sunt pasionați de circ.

"L-am văzut, culmea, pe tiktok, pe Eugen Orlando Teodorovici răbufnind la Antena 3 că în România se vorbește la tv doar despre frații Tate și războiul din Ucraina. Și că nu așa schimbăm țara. Tocmai fiindcă mi-e amic, îmi permit să-i spun aici unde și de ce greșește, explicațiile fiind valabile și pentru cei care ne reproșează tuturor din piața tv că ne-am îndepărtat de probleme oamenilor și că alegem facilul/spectaculosul în detrimentul fondului.

Cu tot regretul, dezbaterile așezate și cu morgă despre soarta crudă a României nu fac audiență. Iar noi fix din asta trăim. Nu avem în fișa postului nici schimbarea țării, nici reformarea, nici modernizarea ei. Voi, da, Eugene, că d-asta v-ați făcut politicieni. Degeaba încerc eu să discut cu tine doct despre taxe, spitale, învățământ, infrastructură. Clientul, pe umerii căruia jeliți voi, nu gustă. S-o fi resemnat, nu i-o fi ajuns cuțitul la os, habar n-am și, sincer să fiu, am obosit să caut explicații. Eu am nevoie de soluții ca, atunci când bag plasticul prin fanta aparatului, să nu fluiere a pagubă. La fel ca mine, o grămadă de alții oameni care trăiesc din audiența pe care o produc, printre care și, spre exemplu, Răzvan Dumitrescu, în emisiunea căruia ai luat foc. Dacă dezvăluirile despre Frații Dinamită produc cifre, deci bani, atunci asta o să se difuzeze până la stoarcerea și epuizarea subiectului. Între noi fie vorba, ăștia fac toate nenorocirile și scot mormane de bani afară de prin 2016, dacă nu mă înșel, sub toate guvernările posibile, inclusiv a voastră. Iar tu ai fost și ministru, și președinte executiv al PSD. Uite un subiect serios de dezbatere...

Doi la mână, pe toți ne irită războiul, dar el exista, e lângă noi și nu poate fi ignorat. Iar tu, când ai acceptat invitația lui Răzvan, știai că Antena 3 se scrie cu CNN în coadă. Care CNN e, la nivel internațional, partener media - al forțelor binelui, evident - pe războiul din Ucraina. Nu e ca și cum te-ai fi pregătit că comentezi recitalul de clarinet de la Mezzo și ai nimerit pe damblalele lui Zelensky la CNN Pipera.

Hai că m-am lungit aiurea, nu mai insist, ești băiat deștept și pricepi din prima. Dar promit că, atunci când o să cred că pot salva/schimba țara prin subiecte de substanță, ești primul pe care-l anunț.

Cu drag, Victor, ultimul tâmpit care și-a închipuit că se poate și altfel"..., scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.