Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu a RĂBUFNIT la adresa lui Klaus Iohannis: 'Să-i ameninți cu dejtiu' ridicat pe pisicii tăi de curte, pe sclaveții care trăiesc de pe urma ta'

Victor Ciutacu mesaj

Klaus Iohannis i-a amenințat pe români că va decreta, din nou, starea de urgență, dacă nu respectă noile restricții ordonate de Guvern și vor încălca regulile de distanțare socială. ”Și vreau să fiu foarte clar: Dacă situația se va înrăutăți și datele vor arăta un număr galopant de infectări, care va duce la supraaglomerarea spitalelor, atunci nu voi ezita să declar din nou stare de urgență!”, a tunat, de la pupitrul din Palatul Cotroceni, în ultima zi de stare de urgență, după două luni în care românii au fost obligați să respecte printre cele mai dure restricții.

Jurnalistul Victor Ciutacu a răbufnit la adresa președintelui României și consideră că ”suferă de importanță”, după declarațiile amenințătoare ale lui Iohannis. ”să-i ameninți cu dejtiu' ridicat pe pisicii tăi de curte, pe sclaveții care trăiesc de pe urma ta și care n-au tupeu să te privească în ochi”, i-a transmis vedeta România TV, care i-a lansat și o provocare.

Citește și: Propunere bombă: Anulați examenele pentru evaluarea națională clasa VIII și examenul de Bacalaureat

”Auzi, bre, nea Înaltule, înțeleg că suferi de importanță și că te doare ficatul că ar putea ieși poporul din arestul inutil la domiciliu, da' să-i ameninți cu dejtiu' ridicat pe pisicii tăi de curte sau pe sclaveții care trăiesc de pe urma ta și care n-au tupeu să te privească în ochi. Eventual, dacă te țin bretelele, mârâie și la partenerii tăi consacrați de la lemnăria austriacă de profil. Bugetare, faptul că te-ai îmbogățit (nejustificat) peste măsură și că n-a venit Miliția peste tine, ajutându-te complice să parvii într-o poziție pe care neam de neamul tău de la Siegried încoace n-a visat-o, nu te face nici mai deștept, nici mai interesat, nici mai puternic decât ești în realitate. Iar în realitate ești calp, lipsit de orice talent concret, plictisitor, gol pe dinăuntru ca o ghindă seacă. Dar extrem de comod pentru cei în fața cărora bați din călcâie prin străinătățuri și cărora le ești extrem de util. Ți-o scrie unul căruia i se rupe la cel mai grandios mod cu putință de scrâșnetul tău din dinți și de eventualele consecințe. Ar fi sub mândria mea de om ca, după ce nu mi-a fost frică de un prădător ca Băsescu, să mă scap pe mine de spaima unui robot de bucătărie ca tine...”, e mesajul lui Ciutacu.

Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.