Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: 'Am fost nedrept față de Liviu Dragnea!'

M. C.
victor ciutacu

Liviu Dragnea a devenit Youtuber! Fostul lider PSD a intrat în zona emisiunilor culinare, o mutare surprinzătoare pentru mulți din cei care îi urmăresc activitatea. „Uitasem că știe și să gătească”, a reacționat și jurnalistul Victor Ciutacu.

„Am fost nedrept față de Liviu Dragnea când am zis pe post că a căzut în irelevantă și că singurele știri pe care le produce și sunt preluate sunt cele referitoare la dramolete sentimentale de tabloid. Uitasem că știe și să gătească”, a comentat Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a gătit Dragnea în prima emisiune

„Vreau să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete ușoare, gustoase și sănătoase. Astăzi vă prezint o rețetă de mâncare simplă, fasole galbena păstăi”, afirmă Liviu Dragnea, gătitul fiind una din pasiunile sale.

Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 100.000 de vizionări şi peste 1200 de comentarii, multe dintre ele ironice.

”O aşteptăm şi pe doamna Udrea cu un show despre goblene şi pictură pe numere”, afirmă unul dintre utilizatori, în timp ce alţii fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.