Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, mesaj pentru Dragnea după ce Adrian Năstase NU a fost invitat în Parlament: 'Nu l-au băgat deliberat, afară! Pe loc, cu nume date publicității'

ciutacu

Adrian Năstase nu a fost invitat în Parlament la aniversarea a 15 ani de la aderarea României la NATO. Acest lucru s-a întâmplat în urma "unei erori impardonabile a staffului celor două camere", a afirmat Liviu Dragnea. Jurnalistul Victor Ciutacu îi cere liderului PSD să demonstreze că a fost vorba de o eroare şi să-i dea afară pe cei responsabili.

"Aș vrea să-l cred pe Liviu Dragnea că nu a știut că Adrian Năstase, unul dintre principalii artizani politici ai aderării României la NATO, nu a fost invitat la ședința solemnă a Parlamentului. Iar pentru a-l crede "eroarea regretabilă" din discurs nu e suficientă. E simplu de rezolvat. Cineva a făcut lista invitaților speciali. Cineva a supervizat-o. Cineva a aprobat-o. Nu l-au băgat deliberat, afară! Pe loc, cu nume date publicității. Li l-a tăiat cineva de pe listă? Afară cu ăla! Tot cu menționarea publică a autorului mizeriei. L-au trecut toți pe listă și li s-a indicat "de sus" să-l scoată? Să iasă public și să spună cine, cum și de ce. Oricâte rivalități ar exista în politică, oricâtă concurență ar exista în partid și în viața publică, oricât i-ar acuza procurorii și i-ar condamna judecătorii, oricât de tare urlă rezistenții haștagieni, Ion Iliescu și Adrian Năstase nu pot fi scoși din istoria României. La facerea căreia, împreună sau separat, au contribuit major; în bine sau în rău, vedem peste câteva zeci de ani, în manualele alternative ale vremurilor viitoare...", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

CITESTE SI: Soluţia naturală pentru o fiere sănătoasă: Amestecul de plante recomandat de specialişti .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.