Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, Mircea Badea și Mihai Gâdea au fost dați în judecată de un procuror: este apărat de avocatul Laurei Codruța Kovesi

ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat că el, Mihai Gâdea, Mircea Badea și posturile de televiziune România TV și Antena 3 au fost dați în judecată de către procurorul Nicolae Sprîncu, după scandalul privind alegerile fraudate la Sectorul 1. Ciutacu remarcă și o coincidență, procurorul fiind reprezentat de avocatul Laurei Codruța Kovesi.

”Ne-a dat în judecată (și) procurorul Sprîncu, șeful biroului electoral de la Sectorul 1; la doi ani de la alegeri. Pe scurt, Ciutacu, Gâdea și Badea, România TV și Antena 3. Vrea câte 25.000 euro de la fiecare dintre noi și câte 75.000 euro de la posturile tv. Cică l-am denigrat premeditat și concertat, ăsta e rezumatul acțiunii. Lucrarea a fost făcută de Nicoleta Popescu, avocata lu’ Kovesi, ca să nu mai existe dubii. Uite-așa am ajuns iar coleg, acum în boxa acuzaților, cu Mihai și Mircea. Ne vedem în instanță”, scrie Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.