Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu o nimicește pe Diana Șoșoacă: Dacă vrei să fii sigur că te duci la pușcărie, o iei avocat!

Romania TV
Victor Ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu o nimicește pe senatoarea Diana Șoșoacă, despre care susține că nu ar cunoaște prea bine legile din România. Ciutacu spune că toate operațiunile prin care statul român a vândut Petrom sunt legale, asta deși Șoșoacă susține că la mijloc e vorba de grave încălcări ale legii.

"Am citit (n-am nervi să mă și uit) câteva dintre zicerile Dianei Șoșoacă despre privatizarea Petrom. Tot ce a acuzat ea de ilegalitate (repet, din ce au pus pe site) e perfect legal. După părerea mea, dacă vrei să ai certitudinea că te duci la pușcărie, angajeaz-o pe avocata Șoșoacă și ești pe drumul cel bun.

Mai departe, las câteva observații...

- Cei mai vocali în spațiul public pe tema asta spinoasă sunt, în ordinea numerelor de pe tricouri, Petrișor Peiu (la data respectivă, consilier al premierului Adrian Năstase, responsabil cu investițiile străine), Diana Șoșoacă (zâmbitoare nevoie-mare în poza de grup de la semnarea contractului la Palatul Victoria) și Anca Alexandrescu (consilieră a aceluiași premier în exercițiu în 2004).

- Însuși tatăl anticorupției de partid și de stat, Traian Băsescu, a cerut, la începutul lui 2005, sub suspiciunea de act de mare corupție, contractul de privatizare a Petrom. N-am văzut vreun rezultat concret, deși, dacă-mi aduc bine aminte, Jucătorul a avut două scule de mare succes în domeniu, Daniel Morar și Codruța Koveși.

- Spre deosebire de dezvăluitorii de dată recentă, eu am avut, legal, într-o calitate publică pe care am exercitat-o scurt timp, contractul (inclusiv analiza punctelor sensibile) în mână. Nu mi-a trecut prin cap să-l trag la xerox și să-l țin bine, poate o fi vreodată nevoie sau avantajos să-l scot pe tarabă", scrie Ciutacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.