Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu pune tunurile pe Guvernul Ciolacu: 'A dat iar cu mucii-n fasole' / Ce l-a scos din sărite pe realizatorul România Tv

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a răbufnit după ce România s-a oferit să îi ajute pe ucrainenii evacuați din Israel. „A dat iar guvernul nostru cu mucii-n fasole. Aduce pe banii noștri ucrainenii care vor să plece din Israel. Pentru cetățenii români, statul român nu era Crucea Roșie și nu se impunea folosirea aeronavelor militare”, susține Ciutacu.

„M-am uitat ieri, alternativ, pe mai multe posturi. Să văd cum e tratat la scară largă subiectul sensibil Israel-Gaza. Senzația cvasigenerală e că moderatorii abia așteptau să intre evreii peste palestinieni și să se reia măcelul organizat. Păreau vexați că s-au întrebuințat, au venit de-acasă, au chemat lumea la spectacol, au pregătit lucrarea și ambientul, iar oștenii nu se mai mișcă odată cu asaltul ăla și tot lungesc aiurea ultimatumurile

P.S. Când credeam că am scăpat, măcar temporar, de Zelensky și de isteriile lui patetice, a dat iar guvernul nostru cu mucii-n fasole. Aduce pe banii noștri ucrainenii care vor să plece din Israel. Pentru cetățenii români, statul român nu era Crucea Roșie și nu se impunea folosirea aeronavelor militare”, scrie Ciutacu pe Facebook.
La solicitarea Ambasadei Ucrainei, România a asigurat preluarea a 220 de cetăţeni ucraineni evacuaţi din Israel, urmând ca luni un alt transport să sosească pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.