Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție DURĂ la adresa lui Cristian Tudor Popescu: 'Din ce în ce mai acru, mai obosit, mai lipsit de inspirație'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu critică dur, într-o postare pe Facebook, aparițiile TV și activitatea lui Cristian Tudor Popescu, susținând că nu aduce nici beneficii de audienta, nici de ordin financiar. Reacția lui Victor Ciutacu vine după ce Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj despre emisiunea, difuzată aseară la Digi24, în care a fost invitată Gabriela Firea, criticând prestația moderatorului Cosmin Prelipceanu și anunțând că nu va mai merge în studio.

''Nu exista om care sa-si injure angajatorul din interiorul organizatiei cu mai multa furie decat Crucisatorul. Din ce in ce mai acru, mai obosit, mai lipsit de inspiratie, cu verbul tot mai tocit, fostul mare talent al presei romanesti traieste bine din vulgaritate si din exhibitionism penibil. Ca un batranel decrepit, obsedat si impotent, care se mai excita doar atunci cand isi injura tintele. 
Fiecare prezenta a lui pe sticla costa postul de televiziune, nu aduce nici beneficii de audienta, nici de ordin financiar. Si, cu toate astea, e tolerat pe sticla; aparent, inexplicabil, in realitate, cu scop precis. Era sa scriu misiune, bine ca m-am oprit.''. a scris Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.