Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție explozivă, după ce a pierdut procesul cu procurorul din doarul fraudei de la Sectorul 1: Ne-am deghizat în reziști

Romania TV
Victor Ciutacu

Tribunalul București, a stabilit, marți, nedefinitiv să dea câștig de cauză magistratului Nicolae Sprîncu, în acțiunea sa civilă împotriva lui Victor Ciutacu, Mircea Badea și Mihai Gâdea, pentru modalitatea în care au prezentat datele privind alegerile din Sectorul 1.

În urma deciziei, Victor Ciutacu susține că el, Mircea Badea și Mihai Gâdea sunt scoși vinovați pentru frauda electorală de la Sectorul 1.

Ca să nu mai căutați vinovați închipuiți pentru toată presupusa fraudă electorală de la Sectorul 1, onorata instanță a decis că adevărații vinovați sunt Ciutacu, Badea și Gâdea, România tv și Antena 3. Cică l-am prejudiciat pe procurorul Sprîncu, șeful biroului electoral de sector, mai nou promovat la DNA, suspectând-l pe nedrept și în direct că s-ar fi dat infectat cu virusul ucigaș până trece iureșul. Deocamdată avem să-i dăm cate un euro de căciulă, plus cheltuieli de judecată. Altfel, înclin să cred că, de fapt, noi eram ăia cu rucsăcei în spinare care au intrat unde n-aveau voie și că ne-am deghizat în reziști ca să stricăm imaginea impecabilă a franțuzoaicei.

Ce spun judecătorii de la Tribunalul București

„Admite în parte cererea. Obligă pârâții Mihai Gâdea și SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral. Obligă pârâții Mircea Badea și SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Obligă pârâții Victor Gabriel Ciutacu și SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să plătească reclamantului suma de 1 euro cu titlul de despăgubiri pentru prejudiciul moral.

Obligă pârâții Mihai Gâdea și SC Antena 3 SA, în solidar, la redarea dispozitivului hotărârii pronun?ate în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

Obligă pârâții Mihai Gâdea, Mircea Badea ți SC Antena 3 SA, în solidar, să publice hotărârea pronunțată, pe cheltuiala lor exclusivă, pe portalul publicațiilor Libertatea, Hotnews, G4media, precum și în cadrul paginii de internet www.antena3.ro.

Respinge capetele 6 și 7 din cererea de chemare în judecată, în partea care vizează emisiunea „Sinteza zilei”, respectiv pagina de internet www.antena3.ro, formulate în contradictoriu cu pârâtul Victor Gabriel Ciutacu, ca fiind introduse împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

Obligă pârâții Victor Gabriel Ciutacu și SC Ridzone Computers SRL, în solidar, la redarea dispozitivului hotărârii pronunțate în cadrul emisiunii „Punctul culminant”.

Obligă pârâții Victor Gabriel Ciutacu și SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să publice hotărârea pronunțată, pe cheltuiala lor exclusivă, pe portalul publicațiilor Libertatea, Hotnews, G4media, precum și în cadrul paginii de internet https://www.romaniatv.net/.

Respinge în rest cererea ca neîntemeiată.

Obligă pârâții Mihai Gâdea și SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Obligă pârâții Mircea Badea și SC Antena 3 SA, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Obligă pârâții Victor Gabriel Ciutacu și SC Ridzone Computers SRL, în solidar, să plătească reclamantului suma de 3046,66 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 11.04.2023”, se arată în decizia de marți a Tribunalului București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.