Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacție furibundă la decizia TAS în cazul Simonei Halep: Nu i-a fost anulată pedeapsa, ci doar redusă. Asta nu înseamnă că nu s-a dopat

Radu Pop
Inquam Photos /George Calin
Victor Ciutacu CNA

Victor Ciutacu, reacție furibundă la decizia TAS în cazul Simonei Halep: Nu i-a fost anulată pedeapsa, ci doar redusă. Asta nu înseamnă că nu s-a dopat

Simona Halep poate reveni pe terenurile de tenis după ce i-a fost redusă pedeapsa, iar Victor Ciutacu a comentat decizia de marţi a Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul Simonei Halep.

„Mulțumesc României care nu a crezut în mine, pentru că m-a motivat, și mai ales celei care a crezut în mine, pentru că m-a facut să merg mai departe” a declarat Simona la scurt timp după aflarea sentinței.

Ce spune Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, consideră că reducerea pedepsei nu este, în sine, o victorie și că sportiva nu a fost nici pe departe exonerată de acuzațiile care i s-au adus în primă instanță.

„Eu nu sunt cel mai mare fan al Simonei. Da, fac parte din România care nu a crezut că-i curată. Și nu cred nici acum. Pentru ea o fi o victorie că se întoarce pe teren mai repede decât ar fi fost cazul să expire suspendarea, dar din punct de vedere sportiv și medical nu este nicio victorie! Simonei Halep i-a fost REDUSĂ suspendarea pentru dopaj de la patru ani la nouă luni de zile. Simona nu a fost exonerată de acuzații, ci i-a fost redusă pedeapsa. E ca și cum la judecata de fond îți iei patru ani de pușcărie cu executare, și după aceea, în apel, onorata instanță decide că vei fi condamnat, dar la nouă luni cu suspendare. Despre asta este vorba! Asta consideră Tribunalul de Arbitraj Sportiv, nu consider eu!

Simonei Halep nu i-a fost anulată pedeapsa, ci doar redusă! Deci este pedepsită în continuare pentru dopaj, dar, dat fiind că cele nouă luni de zile au expirat, se poate întoarce oricând pe terenul de tenis. Asta nu înseamnă că nu s-a dopat! S-a dopat, dar TAS a considerat că pedeapsa a fost prea mare și i-a mai redus din ea” a comentat Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.