Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, reacţie la redeschiderea dosarului în care au fost audiaţi zeci de jurnalişti RTV: 'Mi se pare genial'

Victor Ciutacu mesaj

Jurnalistul Victor Ciutacu reacţionează la ştirea redeschiderii dosarului care viza înregistrarea cu Traian Băsescu, în care fostul preşedinte vorbea despre felul în care a fost condamnat Dan Voiculescu. Înregistrarea a fost prezentată de Sebastian Ghiţă, la România TV, din postura de "fugar", motiv pentru care zeci de jurnalişti RTV au fost audiaţi la Parchetul General.

"Mi se pare genial", a comentat Victor Ciutacu, într-o reacţie pentru STIRIPESURSE.RO. Jurnalistul aminteşte că în dosar au fost audiaţi nu doar jurnalişti, ci şi Băsescu, Coldea şi Camelia Bogdan. Singura care nu a fost audiată a fost Laura Codruţa Kovesi.

Victor Ciutacu relatează că a solicitat Parchetului General ordonanţa de clasare a dosarului, însă procurorii au refuzat să răspundă, motiv pentru care jurnalistul a dat instituţia şi pe conducătorul ei în judecată. Ulterior deschiderii acţiunii în instanţă, Parchetul General a răspuns că nu poate comunica ordonanţa de clasare deoarece jurnalistul nu este "persoană interesată", în ciuda faptului că a fost audiat în dosar.

Vezi AICI răspunsul Parchetului General pentru Victor Ciutacu! (.pdf)

Jurnaliștii România TV au fost chemați la audieri la Parchetul General în acest dosar. Deși au fost chemați pentru înregistrările cu Traian Băsescu, ei au fost întrebați despre Sebastian Ghiță. Dintre cei 38 de jurnaliști chemați la Parchet, zece erau prezentatori la postul de televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.