Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu REACȚIONEAZĂ după numirea lui Berbeceanu la cabinetul lui Marcel Vela: Îi da Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupție?

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat prompt la vestea că fostul șef al BCCO Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, va fi de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela. Ciutacu spune că Berbeceanu nu poate primi certificat ORNISS și astfel nu poate avea acces la documente clasificate.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Prefectul din Caraș-Severin, sub control judiciar după perchezițiile legate de arme

"L-am suspectat până acum - pe nedrept, bag seama - pe Vela, dacă nu de bun-simț provincial, măcar de spirit de autoconservare. Sper să-l facă și pe Godină secretar de stat. Și pe mini-girafa blănoasă Pablo secretar general P.S. Îi da Securitatea certificat ORNISS inculpatului pentru corupție? Și, dacă nu, îl leagă la ochi ministrul când vin hârtiile alea nasoale de la băieți?", a scris Ciutacu pe Facebook.

În 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanță într-un dosar, fiind găsit nevinovat pentru faptele luare de mită, sprijinire grup infracţional organizat, spălare de bani, fals în declaraţii, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.