Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, replică acidă pentru CTP, după atacul gazetarului la adresa Soranei Cârstea: E ca unchiul ăla beat de la țară de la nunțile românești

foto romaniatv
victor ciutacu ctp ciutacu

Victor Ciutacu, replică acidă pentru CTP, după atacul gazetarului la adresa Soranei Cârstea: E ca unchiul ăla beat de la țară de la nunțile românești

Victor Ciutacu a răbufnit la adresa lui Cristian Tudor Popescu, după ce gazetarul a lansat un atac dur la adresa jucătoarei de tenis Sorana Cârstea, în urma postării făcute de aceasta.

"CTP e ca unchiul ăla beat de la țară de la nunțile românești. Care bagă capu-n toate pozele, care vine să joace mireasa cu cămașa desfăcută până la buric în mijlocul petrecerii, care spune bancuri porcoase pe la toate mesele și care povestește trăsnăi inepte de când era mică roaba lui Dumnezeu. Oricat te străduiești, nu scapi de el și pace.

Așa face acum expiratul ăsta bătrân și fără ocupație cunoscută. Cum apare pe piață un subiect cu potențial public de scandal, cum iese decrepitul și emite câte o enormitate, ca să-l ia lumea în seamă. Mă mir ca a ratat scandalul azilelor, da-i vedem sigur mâine chelia lucind în soare pe turnantă", a scris Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.