Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, resemnat după numărul RECORD de cazuri Covid-19: 'Noi suntem de vină! Toți hoții și nepricepuții au ajuns în Guvern'

ciutacu

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu se arată resemnat în ziua în care România raportează un număr record de morți Covid-19: 574 în ultimele 24 de ore.

Vezi și: Ciutacu, despre unii jurnaliști: 'Mișto e că vezi care al cui e și la a cui comandă raspunde; pe linie civilă, fireste'

„Noi suntem de vină că au ajuns toți hoții și nepricepuții în guvern. Noi suntem de vină că politrucii-șefi au anunțat că au învins pandemia și au deschis larg țara. Noi suntem de vină că niște ireponsabili au făcut festivaluri electorale bănoase și congrese de partid în plin val 4. Noi suntem de vină că bandiții nu au cumpărat medicamente și nu s-au ocupat de upgradarea secțiilor ATI. Noi suntem de vină pentru orice. Ei și propaganda lor n-au nici o vină”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Țara noastră a intrat în top 5 țări din lume în privința deceselor Covid-19, potrivit platormei Worldometers (mai multe aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.