Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ce un militar a fost ucis de un tanc: 'Noi nu ne putem c*ca de foame și ne arde de șmecherii'

evelinapauna.ro
ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat extrem de dur după ce încă un militar a murit în România fără ca țara noastră să fie în război. Opt militari și-au pierdut viața în accidente aviatice în urmă cu câteva săptămâni, iar astăzi un alt cadru militar a fost ucis de un tanc, în timpul unor exerciții de instrucție.

"Dacă nu pică avionul/elicopterul cu oameni, cade tancul peste oameni. Armată NATO, pregătită de război; noi nu ne putem căca de foame și ne arde de șmecherii", scrie Ciutacu pe Facebook.

Citește și: Ultimă oră: MApN dă primele detalii despre moartea soldatului ucis de un tanc la repetiții

Militarul mort vineri la Smârdan coordona manevrele pentru începerea deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă, anunță MApN. El avea 35 ani, era angajat din anul 2008 și era căsătorit.

Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a murit vineri, în timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați, anunță MApN.

„Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă. Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața”, potrivit comunicatului de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.