Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit la Denise Rifai: Îmi place Ciolacu, Geoană e looser peste tot, Kovesi poate bate PSD la prezidențiale

Sursa FOTO: Arhiva personală
victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu a driblat ca la carte una din cele mai grele întrebări primite de la moderatoarea Denise Rifai. Ciutacu a fost întrebat dacă îi place cum funcționează în prezent PSD, după plecarea lui Liviu Dragnea din partid. Ciutacu nu a răspuns direct la întrebare. Acesta a comentat cursa pentru prezidențiale.

Ce a punctat însă Ciutacu

Îmi place Marcel Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea, e un om pe care l-am desconsiderat. Ar putea să facă mult mai bine, să fie mult mai decis, era să spun un cuvânt pentru care te amendează CNA.

Geoană nu are șanse la prezidențiale ca independent

Mă îndoiesc cât se poate de sincer. Îl știu pe Mircea Geoană de când era puratător de cuvânt la MAE, șef la MAE, șef la PSD și ulterior looser, peste tot pe unde s-a băgat în lupta corp la corp. Nu cred că Geoană fără partid, indiferent câți bani se bagă în candidatura lui, nu cred în Mircea Geoană, nu că nu ar fi un politician bun, dar never, ever PSD-iștii nu vor vota un membru care nu e în partid și nici cei de dreapta nu vor vota cu unul pe care l-au demonizat ca fiind prostănacul, în lupta cu Traian Băsescu.

Laura Codruța Kovesi poate ieși președinte ca și candidat al dreptei!

Laura Codruța Kovesi candidat din partea întregii drepte, cum s-a autointitulat. Candidatul anti-PSD mereu câștigă, dar PSD trebuie să fie definit ca ciuma roșie, corupție.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.