Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, scos din sărite de Raed Arafat: 'Ne recomandă el, Doctorul-Știe-Tot, să ne petrecem concediile-n țară'

victor ciutacu

Victor Ciutacu reacţionează la declaraţiile lui Raed Arafat despre concediile din această vară. Jurnalistul afirmă că românii vor merge în concediu unde vor, nu doar în ţară, aşa cum recomandă Arafat, în condiţiile în care Guvernul face prea puţin pentru sprijinirea turismului.

"Sa sprijiniți voi, guvernanților, la japcă și pe șpagă, turismul românesc. Țineți voi mortu-n geam până-i luați pensia. Pe noi să nu contați. Chit că o luăm razna în case, până nu se reglementează un turism de oameni normali, nu ne prindeți. Pe banii noștri, munciți de noi, mergem fix unde vrem noi. Să vă stea în gât, ciubucarilor!

P.S. Auzi, frate, ne recomandă el, Doctorul-Știe-Tot Raed Arafat, să ne petrecem concediile-n țară. La trabucuri și la scurgeri de pardoseală nu s-o pricepe? Că vrem să schimbăm cădița de duș și să facem cercuri în baie", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a afirmat luni seara că în vara aceasta românii ar trebui să se limiteze la turismul intern, pentru a se feri de pericole, pentru a sprijini turismul intern şi pentru a evita situaţia în care ar putea fi nevoiţi să stea în izolare la întoarcerea în ţară.

"Mesajul meu este să se concentreze pe turismul intern. Este nevoie să sprijinim turismul intern, pentru că a suferit. Turismul intern este soluția pentru oricine nu vrea să se complice. Dacă apare ceva, este foarte ușor să-ți rezolvi problema. În vara aceasta cel mai recomandat este turismul intern", a declarat Arafat la TVR.

Între timp, acelaşi Raed Arafat a anunţat că restaurantele nu se vor deschide la 15 iunie, aşa cum solicită patronii din turism, situaţie care face aproape imposibile concediile în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.