Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu: 'Tefeliștilor, v-a dat CCR la operație!'

evelinapauna.ro
ciutacu

Curtea Constituţională a României a stabilit miercuri că nu există conflict juridic de natură constituţională între puterile statului în urma adoptării OUG privind modificarea Codurilor penale.

Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a anunţat, la finalul şedinţei de miercuri, că s-a constatat că nu există conflict nici între autoritatea judecătorească şi Guvern şi nici între Parlament şi Guvern.

Victor Ciutacu a reacționat imediat după anunțul Curții și a lansat un atac la cei care au ieșit la proteste în țară, dar și președintelui Klaus Iohannis și a unor jurnaliști.

”Tefelistilor, v-a dat CCR la operatie! Voua si mediocrului la icoana caruia va inchinati. V-a desfiintat, v-a redus la conditia voastra reala: niste aproximativi, incapabili sa cititi altceva in afara lozincilor, neputinciosi in a pricepe un text de lege. Singurul lucru care va uneste e dulaul din fruntea turmei care va scoate din tarc si va baga inapoi. Ghinionul nostru, al celorlalti, e ca pesedistii-s mamaligi, controlati si nu pricep ce inseamna puterea si legitimitatea votului...

P.S. Intoarceti-va in strada, acolo va e locul, nu meritati mai mult. Poate strangeti si zapada.

P.S. Într-o țară funcțională, un apucat ca Tapalagă, pericolul pentru ordinea publică prin acțiunile căruia a fost isterizat puhoiul puținteilor la minte și care se mai și laudă cu asta, ar fi luat de urgență, eventual cu ambulanța veterinară cu laser și generator. Dacă i-ar ieși bine analizele, ar fi trimis în judecată pentru instigare la răsturnarea ordinii constituționale. Dar noi trăim în România…”, e mesajul violent al vedetei de la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.