Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu ține cu 'ursul' în scandalul SF. Parascheva: Știu că voi șoca, dar reclamarea lui CTP la CNCD e o neghiobie

Radu Pop
foto romaniatv
victor ciutacu ctp ciutacu

Victor Ciutacu ține cu 'ursul': Știu că voi șoca, dar reclamarea lui CTP la CNCD e o neghiobie

Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook după ce Cristian Tudor Popescu a fost trimis la CNCD de Liga Studenților. Gazetarul reclamat a spus că teroriștii jihadiști care comit atentate sinucigașe cu gândul la „72 de virgine în paradis” sunt la fel ca ortodocșii care merg în pelerinaj la moaștere Sfintei Parascheva.

"Știu că voi șoca, dar reclamarea lui CTP la CNCD e o neghiobie.

În primul rând, pentru că obține ceea ce și-a dorit, adică atenție. Pentru un om bolnav, care face bube de la nebăgarea-n seamă, reacția e aur pur. Dacă aș fi răutăcios, aș spune că special a făcut-o, să-i fie consemnată revenirea. Bine, sunt.

În al doilea rând, fiindcă zisele lui n-au absolut nici o legătură cu discriminarea. N-a zis că ortodocșii n-au voie la cele 72 de fecioare ale musulmanilor, ci că pupă plexiglasul la pelerinaj și seamănă cu ăilalți. E cel mult jignirea unei categorii de oameni, care ține de libertatea de exprimare. Dar, pentru asta, dacă se simte cineva vexat, există instanțele civile de judecată.

În al treilea rând, fiindcă asta-l va încuraja să șocheze și mai departe, ca să-l comenteze lumea și să se simtă important. Mâine-poimâine mă aștept ca, în lumina succesului intrării sale viguroase în online, să se declare sexo-intelectual, să-și pună chiloții în cap, să se încalțe cu fesul și să mărșăluiască în pas de defilare pe Calea Victoriei, că Podul Grant e închis de primarul lui", a scris Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.