Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu, verdict dur în privinţa lui Raed Arafat: 'Fondatorul SMURD e despotic și că s-ar simți perfect într-o dictatură militară la care să fie parte'

victor ciutacu

Jurnalistul Victor Ciutacu, cel care i-a prezis recent lui Raed Arafat că îşi va pierde capitalul de imagine din cauza prestaţiei publice din pandemie, afirmă că secretarul de stat a început să aibă un comportament de despot.

"Pe cât de aiuritoare și de abjectă a fost campania împotriva lui Raed Arafat în cazul Colectiv, pe atât de absurdă, ilogică și irațională e prestația lui publică în criza Covid. Mă feresc să speculez pe șantaje și/sau ordine, dar nu am nici o rezervă în a spune că fondatorul SMURD e despotic și că s-ar simți perfect într-o dictatură militară la care să fie parte", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Reacţia lui Victor Ciutacu vine după o serie de declaraţiile făcute de Raed Arafat, în care şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă îi certa pe românii care nu respectă cu stricteţe recomandările autorităţilor şi ameninţa cu măsuri mai dure.

„O parte dintre români au devenit neglijenți, nu se respectă reguli de bază. Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respecta toate: avem poze de la terase cu mai mulți participanți, e clar că sunt prieteni diferiți care stau acolo și e foarte greu de reglat”, a declarat, vineri, seara, la Digi24, Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.