Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache a dat dispoziții clare pentru 2020: 'Pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, dar și de pregatire, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii, susține ministrul Sănătății, Victor Costache, potrivit Mediafax.

Victor Costache a transmis, printr-un comunicat de presă, un mesaj de început de an.

Vezi si: Guvernul Orban stă pe un butoi cu pulbere / SURSE

„La începutul anului doresc să transmit un gând de respect și apreciere pentru toți profesioniștii din Sănătate care înțeleg să își facă datoria corect și cu responsabilitate și care salvează vieți zi de zi, inclusiv de Sărbători, când majoritatea este acasă cu cei dragi. (...) Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, dar și de pregatire, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii”, susține Victor Costache.

Conform sursei citate, anul 2020 este declarat Anul Asistentului Medical și Moașei și ministrul va susține, alături de partenerii internaționali, această categorie importantă de profesioniști din sistem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.