Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache, despre audierile din Parlament: 'Toţi colegii din Guvernul Orban II îşi doresc să continue acest mandat'

Inquam Photos / Octav Ganea
victor costache

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, care urmează să fie audiat în Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban II spune că îşi doreşte avizul pozitiv la fel ca şi ceilalţi colegi ai săi care ”îşi doresc să continue acest mandat”, anunță news.ro.

Întrebat la Realitatea Plus, duminică seară, dacă îşi doreşte un aviz pozitiv din partea Parlamentului, la audierile din săptămâna care urmează, Victor Costache a declarat că îşi doreşte să facă parte în continuare din echipa Orban.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

”Aşa este procedura, audierile vor fi miercuri dimineaţă. Guvernul Orban este o echipă extraordinară şi îmi doresc să fiu în continuare parte a acestei echipe. Toţi colegii din Guvernul Orban II îşi doresc să continue acest mandat şi să îşi continue politica”, a declarat Victor Costache.

Întrebat dacă parlamentarii vor audia corect, Costache s-a arătat încrezător.

”Parlamentarii ne vor audia corect, cum ne-au audiat şi data trecută. Evident, trebuie să continuăm în acest guvern”, a spus ministrul Sănătăţii.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Premierul demis şi desemnat, Ludovic Orban a declarat în repetate rânduri că nu îşi doreşte ca Guvernul Orban II să primească votul de încredere pentru a putea declanşa procedura de alegeri anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.