Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache, dezvăluiri despre demisia de la Ministerul Sănătăţii. Precizări despre divergenţele cu Raed Arafat

Guvern
victor costache

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a afirmat, vineri, într-un interviu exclusiv acordat Antena 3, că decizia demisiei sale a fost luată "într-un anumit context".

"Știți și dvs. cum sunt demisiile miniștrilor -- în momentul în care ești ministru faci parte dintr-un cabinet, dintr-o echipă și unii miniștri mai și demisionează.", a spus Victor Costache.

Întrebat dacă a fost decizia sa, Costache a răspuns: "A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context despre care cred că se va povesti mai târziu".

"Sunt medic, am depus un jurământ și niciodată în cariera mea nu am părăsit un proiect pe care l-am început. Mă veți vedea în prima linie a acestei crize. Mă voi întoarce la pacienții mei și voi rămâne alături de echipa de la Ministerul Sănătății atâta timp cât va fi nevoie. Nu sunt dezamăgit. Orice experiență este bună, în special ca ministru", declarat Costache.

Întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze, acesta a răspuns: "Întotdeauna mi s-a reproșat că nu comunic suficient. Am folosit tot timpul pe care l-am avut la Ministerul Sănătății. A fost o alegere bine făcută. Am lucrat contra cronometru să las ceva în urmă."

Costache a mai fost întrebat dacă Ludovic Orban i-a reproşat ceva înainte de demisie. "Nu am avut reproșuri directe, dar probabil vom citi în media în perioada următoare. În media sunt și lucruri adevărate, şi lucruri neadevărate", a precizat fostul ministru.

Victor Costache a afirmat şi că a avut unele divergenţe de opinie cu Raed Arafat. "Sigur că da, există și divergente de opinie, dar întotdeauna au fost divergente civilizate și fiecare am ținut cont de părerea celuilalt", a concluzionat fostul ministru al Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.