Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Costache, la un an de la apariția primul caz COVID în România: 'Vedem cu toții luminița de la capătul tunelului'

Guvern
victor costache

Medicul Victor Costache, ministru al Sănătății în urmă cu un an, când apărea primul caz de COVID-19 în România, spune că un cuvânt care ar trebui reținut de toți românii după acest an este „speranța” și că se vede „luminița de la capătul tunelului”.

Victor Costache, ministru al Sănătății în urmă cu un an, când apărea, în România, primul caz de COVID-19, spune că se vede luminița de la capătul tunelului.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

„A fost un an intens, ieșit din comun, un an care am dori să nu se mai repete. Dar cuvântul pe care trebuie să îl reținem acum și care trebuie să rămână în mintea tuturor românilor este `speranța`. Îl felicit pe domnul colonel Gheorghiță (Valeriu Gheorghiță - coordonatorul campaniei de vaccinare - n.r.) pentru modul în care a organizat această campanie de vaccinare. Suntem pe locul 2 în Europa ca număr de persoane vaccinae și vedem cu toții, atât profesioniștii din domeniu, cât și publicul larg, luminița de la capătul tunelului”, a spus Victor Costache, în prezent consilier onorific al premierului Florin Cîțu.

În 26 februarie 2020, după miezul nopții. ministrul Sănătății de atunci, Victor Costache, împreună cu secretarii de stat Nelu Tătaru și Raed Arafat, anunțau diagnosticarea primului român cu COVID-19. Vineri, 26 februarie 2021, suntem mai puțini cu peste 20.000 și am învățat cât de puțin ne trebuie pentru a trăi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.