Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Dican s-a transferat de la U Cluj la FC Botoşani, şi a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate

fc botosani

Jucătorul Victor Dican s-a transferat, miercuri, la FC Botoşani şi a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate cu echipa din Moldova, conform news.ro.

FC Universitatea Cluj nu avea în plan să se despartă de fotbalist, însă a acceptat să intre în negocieri cu FC Botoşani la solicitarea expresă a jucătorului Victor Dican, care şi-a exprimat dorinţa fermă de a i se oferi posibilitatea să facă pasul spre Liga 1 încă din această iarnă.
“Îi mulţumim lui Victor Dican pentru tot ceea ce a făcut la “U” şi îi urăm succes în carieră. Transferul lui înseamnă o oportunitate pentru alţi fotbalişti tineri de a se afirma la FC Universitatea Cluj. Din Academie vin fundaşi talentaţi care, în viitorul nu foarte îndepărtat, vor îmbrăca tricoul echipei mari”, a declarat Managerul Sportiv Gabriel Giurgiu.
Pe lângă suma pe care o încasează în urma trecerii jucătorului de la FC Universitatea Cluj la FC Botoşani, clubul clujean păstrează procente importante dintr-un viitor transfer al mijlocaşului care poate evolua şi pe postul de fundaş central.
Victor Dican a fost transferat de FC Universitatea Cluj de la Metalurgistul Cugir în vara anului 2019 şi a strâns 57 de meciuri şi 10 goluri în alb şi negru.
Jucătorul de 21 de ani are patru selecţii la Naţionala Under 21 a României, toate în partide amicale disputate anul trecut.
În acest sezon, Victor Dican a strâns 17 meciuri în tricoul Universităţii, pentru care a înscris de 2 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.