Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Lindelof, fundaşul celor de la Manchester United, a devenit erou în Suedia: A prins un infractor şi l-a predat poliţiei

www.worldsoccer.com
manchester united

Victor Lindelof, fundaşul celor de la Manchester United, a devenit erou în oraşul Vasteras din Suedia, unde a prins un infractor și l-a predat autoritățilo, anunță MEDIAFAXr

În timp ce căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, are probleme cu legea, după ce a fost arestat în Grecia, colegul său de echipă, Victor Lindelof, este un exemplu. Jucătorul de 26 de ani s-a transformat în super-erou pentru câteva clipe.

El a văzut cum un hoţ aflat pe bicicletă i-a furat geanta unei femei 90 de ani şi a decis să-l urmărească. A reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze până la venirea autorităţilor.

Citește și: Variante de Guvern post-moțiune (surse) .

„Cu această oportunitate vrem să-i mulţumim martorului pentru intervenţia rapidă şi inteligentă care a dus la restituirea genţii către proprietar”, se arată în comunicatul poliţiei din Vasteras.

Lindelof a jucat şi hochei înainte să se apuce de fotbal. Astfel se explică placajul pe care l-a avut asupra hoţului.

„Eram destul de bun (la hochei-n.r.). Încă îi simt lipsa. E un sport distractiv şi am crescut jucând hochei pe gheaţă. În Suedia când era iarnă jucam hochei, iar când venea primăvara jucam fotbal. Aşa a fost”, a declarat Victor Lindelof, jucătorul lui Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.