Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu, după declarația lui Raed Arafat: Educația merită mai mult

MAE
Victor Negrescu

Europarlamentarul Victor Negrescu se declară îngrijorat după declarația șefului DSU, Raed Arafat, potrivit căreia nici el, și nici ministrul Educației nu au participat la decizia privind deschiderea creșelor și grădinițelor private și a unor unități de învățământ public. „Educația merită mai mult”, a punctat Negrescu.

Citește și: Zi decisivă la CCR, românii cu credite așteaptă cu sufletul la gură

„Raed Arafat a declarat ieri că nici el, și nici ministrul Educației nu au participat la decizia privind deschiderea creșelor și grădinițelor private și a unor unități de învățământ public. El a declarat că rămâne precaut privind această decizie. Mă întreb atunci cine a luat decizia și cum a fost luată o decizie atât de importantă dacă tocmai factorii responsabili nu au participat la fundamentarea sa.

Ca de obicei, dacă ne uităm atent la decizie vedem că responsabilitatea este aruncată către operatorii privați și către autoritățile locale deși tocmai instituțiile care reglementează și verifică respectarea lor sunt eminamente naționale.

Sunt îngrijorat că se adoptă astfel de decizii fără să avem elemente de siguranță, fără să fie auzită opinia specialiștilor și fără suficientă claritate pentru copii, profesori și părinți. Educația merită mai mult”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.