Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu: 'Excesul de putere a fost sancționat. Guvernul PNL va rămâne cu imaginea ordonanțelor de urgență adoptate noaptea'

MAE
Victor Negrescu

Victor Negrescu a declarat într-o postare pe pagina sa de Facebook că votul de miercuri pentru adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost unul care a sancționat „excesul de putere”. Negrescu a susține că Executivul PNL va rămâne doar cu imaginea ordonanțelor de urgență adoptate naoptea.

„Excesul de putere a fost sancționat. Guvernul PNL va rămâne cu imaginea ordonanțelor de urgență adoptate noaptea și dorința de a privatiza abuziv sistemul de sănătate. Putem avea un guvern reprezentativ pentru opțiunile românilor, un executiv de centru stânga care să pună pe primul loc prioritățile românilor. În Parlamentul României, reprezentanți din aproape toate formațiunile politice au votat împotriva abuzului de putere și exceselor guvernamentale ale PNL la guvernare”, a scris Victor Negrescu, miercuri pe Facebook.

Citește și: BREAKING - Guvernul Orban a picat: moțiunea de cenzură a PSD a fost adoptată

Europarlamentarul crede că nu ar fi legitimă nominalizarea aceluiași premier și echipe guvernamentale.

„Nominalizarea aceluiași premier și actualei echipe guvernamentale nu ar fi legitimă. Există în Parlament soluții pentru o nouă majoritate și sunt convins că putem identifica acea personalitate de stânga care poate conduce guvernul în lunile următoare pentru a organiza, la termen, transparent și corect alegerile locale și parlamentare”, a încheiat Negrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.