Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Negrescu participă la Congresul Partidului Social Democrat din Germania (SPD)

Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte PSD, participă la Congresul SPD, care începe joi, la Berlin, după ce miercuri a luat parte la Conferința Internațională Shaping Change in Turbulent Times, organizată de SPD și PES.

Printre liderii marcanți prezenți, de asemenea, la eveniment se numără Sigmar Gabriel, Președintele SPD și vicecancelar al Germaniei, Martin Schulz, Președintele Parlamentului European, Sergei Stanishev, Președintele PES, Gianni Pittella, Liderul grupului socialiștilor și democraților din Parlamentul European, Massimo D'Alema, fostul premier al Italiei, Jean-Marc Ayrault, fostul premier al Franței, Luiz Inácio Lula da Silva, fostul Președinte al Braziliei.

”Partidul Social Democrat din România are o relație veche și solidă cu SPD. Socialiștii germani au fost alături de PSD în momente importante pentru țara noastră și, în acest context, consider că prezența mea la Berlin este absolut firească. Mizăm pe consolidarea relațiilor noastre, cu atât mai mult cu cât Stânga germană este una puternică în Europa, oferind UE mulți lideri valoroși, precum Președintele Martin Schulz. Avem nevoie de o social-democrație solidă pentru o Europă puternică, solidară și unită”, consideră Victor Negrescu.

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.