Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă îi ironizează pe jucătorii din Liga I, dar îl apreciează pe George Pușcaș: 'Mi se pare un talent'

victor piturca

Prezent la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului Steaua - Dinamo jucat în cinstea celor 40 de ani petrecuţi de Ioan Andone în fotbalul românesc, Victor Piţurcă (62 de ani) a dat o declaraţie prin care i-a ironizat pe actualii fotbalişti din Liga 1 Betano, informează Mediafax.

Citește și: Victor Pițurcă nu se întoarce în Liga I: '99% nu mă mai întorc în fotbalul românesc. Nu mai are rost pentru că nu există profesionalism'

Fostul selecţioner nu e încântat de nivelul arătat de vârfurile de atac din fotbalulu românesc şi crede că Adrian Ilie, la cei 44 de ani ai săi, ar fi mai bun decât mulţi dintre ei: "Aş vrea să joace cât mai mult, dar sunt nişte băbăciuni şi 10-15 minute e suficient pentru ei. Mă gândeam zilele astea la un Adrian Ilie. Arată perfect. Cred că dacă ar intra 20 de minute, ar juca mult mai bine ca mulţi atacanţi care joacă în liga noastră. Sunt convins de lucrul ăsta", a declarat Piţurcă, joi, citat de site-ul telekomsport.ro.

"Vreo cinci minute, nu 90, aş putea să joc. Cinci minute sigur aş fi bun. Sigur o să găsească Contra soluţii, dar, noi ăştia care ne-am lăsat de mult timp, este greu să mai intrăm şi să jucăm. Îmi place de băiatul care joacă în Italia şi la naţionala de tineret, Puşcaş. Mi se pare un talent şi sperăm să joace din ce în ce mai bine. Ţucudean, la fel, dar acum, din păcate, nu este", spune, zilele trecute, Adrian Ilie.

13 goluri în 55 de partide sunt cifrele lui Adrian Ilie pentru echipa naţională a României. În cariera sa, fostul atacant a evoluat pentru Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Alaves, Beşiktaş, FC Zurich şi Akhmat Grozny.

Steaua - Dinamo, duminică de la ora 14:00, la Voluntari:

Steaua: Stelea, Tudor - Florentin Dumitru, Belodedici, Bumbescu, Goian, Ghionea, Miu, Petre Marin, Tudorel Stoica, Paraschiv, Ilie Stan, Rotariu, Majearu, Panduru, Nicoliţă, Neaga, Sabin Ilie, Adrian Ilie, Aliuţă, Ciocoiu, Dică, Iovan, Lăcătuş, Piţurcă, Ilie Bărbulescu

Dinamo: Cristi Munteanu, Dolha - Mihăescu, Florentin Petre, Mihali, Bărcăuan, Kiriţă, Rednic, Selymes, Tâlvan, Pulhac, Grigorie, Vaişcovici, Mateuţ, Alexa, Iftodi, Munteanu Daniel, Tameş, Munteanu Cătălin, Lupu, Cernat, Liviu Ganea, Marius Niculae, Dănciulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.