Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, manager-ul general al echipei Universitatea Craiova: 'M-am gândit să demisionez dacă nu s-ar fi schimbat gazonul la Craiova'

victor piturca

Victor Pițurcă, manager-ul general al echipei Universitatea Craiova, a declarat că a luat în calcul demisia de la formația olteană în cazul în care gazonul de pe Stadionul "Ion Oblemenco", unde formația sa își desfășoară meciurile de pe teren propriu, nu ar fi fost schimbat, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Pițurcă a dat asigurări că procesul de înlocuire a gazonului va fi încheiat până la data de 1 noiembrie, cu trei zile înaintea meciului cu Dinamo.

"Da, m-am gândit și la acest aspect (n.r. - să demisioneze dacă nu s-ar fi schimbat gazonul), dar nu mai are rost să o luăm de la capăt. Se va pune gazonul. Înainte cu trei zile de a avea meciul cu Dinamo va fi pus deja. Totul e semnat, nu se mai poate întoarce nimic, nu o să mai avem probleme în sensul ăsta. 99% se va pune. Gazonul hibrid vine din Grecia, este excelent, de foarte bună calitate. Aveam de ales între Grecia şi Olanda şi am ales Grecia, fiindcă şi clima se aseamănă cu a noastră", a declarat Pițurcă, joi, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, din runda a 13-a a Ligii 1. Ulterior, formația lui Pițurcă va disputa alte două partide în deplasare, cu Academica Clinceni și FC Voluntari, în campionat, respectiv în Cupa României.

Meciul Universitatea Craiova-Dinamo București, primul la care se preconizează că va fi folosit noul gazon de pe Stadionul "Ion Oblemenco", va avea loc la 4 noiembrie, în runda a 15-a din Liga 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.