Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă refuză fotbalul românesc - Nu există încă perspective

victor piturca

Victor Piţurcă (62 de ani) este liber de contract de peste doi ani, dar Liga 1 Betano nu-l atrage aproape deloc.

Fostul selecţioner spune că nivelul e atât de slab, încât ar putea câştiga titlul şi dacă ar prelua o formaţie aflată la mijlocul clasamentului. Chiar dacă a recunoscut că a fost contactat de CFR Cluj, Piţurcă spune că nu vrea să se întoarcă în prima ligă din România.

"Legat de oferte, eu nu o să revin în ţară niciodată. Am mai fost în discuţii cu alte cluburi, dar nu am găsit echipa care să-mi convină. Şi nu mă refer la aspectul financiar. În Golf sunt bani, dar pe mine mă interesează o echipă alături de care să pot câştiga Liga Campionilor Asiei. Aşa, oferte au tot fost, dar nu m-a atras proiectul.

În România nu există perspective. Campionatul poate fi câştigat dacă mergi la o echipă bună din Liga I, chiar şi cu o echipă de pe locurile 5-6, pentru că trebuie să recunoaştem că nivelul este foarte slab. Iei campionatul, dar apoi ce mai realizezi? Fotbalul nostru este foarte sărac. Atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere valoric", a spus Victor Pițurcă, la Telekom Sport.

Întrebat despre oferta de la CFR Cluj, Piţurcă nu s-a ascuns: "M-a sunat Neluţu Varga. Jucaseră un meci, nu obţinuseră un rezultat bun şi m-a rugat să merg la Cluj repede. I-am spus că vorbim mâine, la prânz ştiu că a fost numit Conceicao. Mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă plecam la Cluj, nu răspundea la telefon sau ce se întâmpla. Nu revin încă în fotbalul românesc. Ăsta e răspunsul."

De trei ori selecţionerul României şi timp de doi ani antrenorul selecţionatei U21, Victor Piţurcă a lucrat la trei echipe de club în cariera sa: "U" Craiova, FCSB şi Al-Ittihad. Din iulie 2016, Piţurcă e liber de contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.