Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Pițurcă, antrenor la U. Craiova: 'În iarnă ne gândim să aducem doi-trei jucători'

victor piturca

U. Craiova a câștigat partida disputată acasă contra celor de la FC Botoșani, scor final 3-1. Antrenorul oltenilor, Victor Pițurcă, a vorbit la finalul partidei despre meciul câștigat de echipa din Banie, dar și despre transferurile pe care acesta intenționează să le facă în pauza de iarnă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victorie pe plan european pentru Laura Codruța Kovesi .

După partida U. Craiova – FC Botoșani (scor final 3-1), Victor Pițurcă a declarat că intenționează să transfere, în pauza de iarnă, doi sau trei jucători. Acesta vrea să uite rapid de meciul câștigat în această seară, fostul selecționer fiind cu gândul la următoarea partida pe care oltenii o vor disputa în compania celor de la Astra Giurgiu. ”Toate meciurile sunt dificile. Ne-am făcut viața grea, în ciuda faptului că le-am explicat jucătorilor ce trebuie să facă în repriza secundă. Am avut ocazii mari de a marca, însă în repriza a doua adversarii au stat mai bine psihic.

Citește și: Olguța Vasilescu îl curentează pe Klaus Iohannis: Am o vagă bănuială

Acest meci este de domeniul trecutului, mă gândesc la partida pe care o vom avea cu Astra. Când ai în echipă jucători ca Tamaș sau Budescu, poți realiza orice. Vom vedea cine va câștiga. Nu vor fi schimbări majore în pauza de iarnă, ne gândim să aducem doi-trei jucători. M-am grăbit cu declarațiile pe care le-am spus când am ajuns la Craiova, mai este mult de lucru.” , a declarat Victor Pițurcă pentru Digi Sport, la finalul partidei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.