Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Piţurcă, audiat la DIICOT: 'Nu am nimic în comun cu această licitaţie!'

Inquam Photos / George Calin
victor piturca

Fostul selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă a fost chemat, luni, pentru a fi audiat ca martor la DIICOT Craiova, într-un dosar care are ca obiect tranzacţionarea stadionului Extensiv, informează News.ro.

La ieşirea de la audieri, Piţurcă a afirmat, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că a fost chemat ca martor şi, întrebat dacă îi cunoaşte pe cei care au licitat pentru cumpărarea stadionului Extensiv, a răspuns că nu îi ştie şi nici nu are date despre tranzacţie.

”Despre licitaţia care a avut loc acum un an jumate, doi ani de zile am fost audiat ca martor, mi-am spus punctul de vedere, fiindcă nu am nimic în comun cu această licitaţie. Implicaţia a fost, la fel cum s-a întâmplat şi la Bucureşti, că din banii mei a venit aici pentru caietul de sarcini şi asta a fost implicarea”, a declarat Piţurcă, lun, la ieşirea de la audieri.

Întrebat dacă fiica lui are vreo implicare în dosar, Victor Piţurcă a răspuns că aceasta nu are nicio implicare. ”Într-adevăr, ea e pe firmă şi administrator, dar totul face soţul ei”, a adăugat Piţurcă, subliniind că ginerele său nu a participat la licitaţie, acesta retrăgându-se după ce a văzut că sunt mulţi ofertanţi.

Întrebările procurorilor

Întrebat care a fost fapta penală pe care au invocat-o procurorii, fostul selecţioner a răspuns: ”Niciuna, mi s-au pus întrebări dacă îi cunosc pe cei care au licitat, nu-i cunosc, habar nu am cine sunt, nici nu ştiu care a fost preţul licitaţiei”.

Piţurcă a spus că nu cunoaşte date despre aspectele financiare are vânzării stadionului din Bănie.

Context

Procurorii anchetează vânzarea stadionului Extensiv din Craiova, suspectând că obiectivul a fost vândut la un preţ cu mult mai mic faţă de evaluarea făcută iniţial pentru licitaţie.

Întrebat dacă a fost înştiinţat că va mai fi chemat, Piţurcă a răspuns: ”Nu ştiu, eu cred că s-a terminat”.

La DIICOT Craiova a fost chemată, luni, şi Claudia, fiica lui Piţurcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.