Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Piţurcă DENUNȚĂ o decizie a fostului ministru al Apărării, actual premier, Nicolae Ciucă: Băgau 50-100 de milioane de dolari, dar a zis să mai așteptăm

www.cugetliber.ro
Victor Pițurcă

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat, marţi, că vara trecută o companie din SUA era dispusă să investească peste 50 de milioane de dolari în echipa de fotbal CSA Steaua, dar ministrul Apărării de atunci, actualul premier Nicolae Ciucă, a refuzat.

"Mi se pare foarte normal (n.r. - ca Steaua să poată promova prin schimbarea Legii Sportului). Nu mai ştiu absolut nimic (n.r. - despre o posibilă asociere a clubului cu un privat). Eu am avut o tentativă în vară... Discutasem cu cineva alte afaceri şi am propus asta. Era o companie din America şi oamenii au fost încântaţi de ceea ce au auzit. M-am întâlnit cu cineva şi am vorbit şi am înţeles că ministrul nu... A zis că . Actualul prim-ministru era ministru atunci? Băi, fraţilor, dacă ăsta e regulamentul? Veneau oamenii, băgau 50-100 de milioane de dolari, ce vreţi? Atunci, ţineţi clubul la armată, găsiţi înţelegere la Ministerul Sportului! Eu nu văd niciun inconvenient ca Ministerul Apărării să aibă echipă. Veneau din Statele Unite (n.r. - investitorii). Acum s-a schimbat ministrul. Ministrul (n.r. - Vasile Dâncu) cochetează cu fotbalul, ba pe la FRF, ba pe la CFR Cluj, nu? Probabil, la un moment dat trebuie să-şi îndrepte privirea şi către clubul Steaua. Cred că ministrul şi ministerul au avocaţi, au jurişti, faceţi un contract foarte clar, nu e nevoie ca echipa să fie definitiv a privaţilor, un contract care să avantajeze pe toată lumea, numai şi numai binele echipei. Nu ştiu de ce nu fac, habar nu am. Steaua trebuie să fie în prima ligă, trebuie să fie campioană, să joace în Liga Campionilor. Nu se întâmplă lucrul acesta, nici nu sunt interesat foarte mult (n.r. - de Steaua). Totul este amical acolo, nici nu ştiu ce se întâmplă", a declarat Piţurcă, la Digi Sport.

Întrebat dacă mai are oferte de a antrena, Piţurcă a răspuns: "Slabe speranţe. (n.r. - dacă se gândeşte să nu mai antreneze) Nu mă gândesc la lucrul acesta, dacă o să apară ceva de care sunt interesat, probabil voi da curs. În cariera mea am antrenat 3-4 echipe, atât. Niciodată nu voi antrena o echipă mică".

CSA Steaua ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a II-a, de play-off, dar nu are drept de promovare deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.