Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, AMENINȚĂTOR: Am început proiectul spitalelor regionale ca premier PSD și îl voi pune în practică din poziția de lider Pro România

Pro Romania
Victor Ponta

Fostul premier al României, Victor Ponta, anunță că va pune în practică proiectul spitalelor regionale din postura de lider al Pro România.

"Spitalele regionale de la Cluj, Iasi si Craiova = proiecte strategice distruse de prostia si hotia celor care ne conduc!

Am fost foarte fericit in 2015 cand am reusit sa includem in Acordul de Parteneriat cu UE finantarea celor 3 spitale regionale : Cluj, Iasi si Craiova / 150 milioane de euro merambursabili de la Comisia Europeana - 100 milioane cofinantare de la Guvern si 50 milioane de la autoritatile locale ( care urmau sa puna la dispozitie terenul si utilitatile).

In 2016 puteau fi facute studiile si pornita licitatia - in 2017 incepeau lucrarile si in 2020 erau gata de functionare! Daca se ocupau in continuare oameni seriosi - nu incompetenti si talhari!

In 2016 Guvernul nu a facut nimic - in 2017 nimic - in 2018 Darius Valcov a anuntat ca nu vrea bani europeni si le face in parteneriat public privat / iar zilele trecute Guvernul a cerut Comisiei Europene sa le treaca la finantare pe Bugetul 2021-2027!!! Adica la Sfantul Asteapta!

Vorbim zilele acestea cu amaraciune despre ce puteau si nu puteau sa faca doctorii din Romania in cazul tragediei de la Colectiv - ce poate fi mai important decat sa faci 3 spitale noi in 3 zone diferite din tara ( cu bani europeni nerambursabili)!!

Dar Guvernul are bani pentru alte lucruri : salarii si pensii din imprumuturi ca sa pacaleasca oamenii pana la alegeri!

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze

Si aflam ca in 2018 pana in Septembrie am cheltuit mai mult fata de 2017 cu 10 miliarde de lei!!!

Am inceput proiectul spitalelor regionale ca lider al PSD - il voi pune in practica din pozitia de lider ProRomania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.