Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, noi dezvăluiri BOMBĂ întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi: 'În cazul meu, gazdă era o rudă, George Maior...'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Victor Ponta vine cu dezvăluiri bombă despre evenimentul care s-a desfăşurat în urmă cu urmă cu câţiva ani în vila SRI şi la care ar fi participat şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fostul social-democrat susţine că nu are fotografii de la eveniment, pentru că nu a participat. Însă, spune Ponta, au fost diverse întâlniri la care cei doi, Liviu Dragnea şi Kovesi, s-au întâlnit.

"Nu, nu am asa ceva. Nu am nici cu taierea porcului, nici cu a domnului Dragnea. A fost acolo, într-adevăr. Am vorbit în contextul în care domnul Dragnea v-a spus că nu s-a întâlnit niciodată cu doamna Kovesi. S-a întâlnit de multe ori. Ideea e următoarea: acum,domnul Dragnea e un luptător cu statul paralel. Dacă statul paralel e format din Kovesi şi Coldea, domnul Dragnea era parte din el.O dată e cu fanarioţii, o dată e cu poporul. Nu înţeleg. De aceea am povestit acel episod. Nu am fost la acel eveniment, dar am participat la alte întâlniri, alături de Dragnea şi alţi oameni. A fost şi doamna Kovesi la unele întâlniri."

Întrebat cine a făcut invitaţiile, Ponta a spus: "Cei care erau gazde. În cazul meu, era gazdă un domn cu care sunt şi rudă, domnul Maior.Pentru doamna respectivă era nepotrivit. Pentru mine nu, că eram invitat de o rudă.", a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Citeşte şi: OFICIAL - Casa Regală, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea Regelui Mihai. Ce măsuri iau medicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.