Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta, PREDICȚIE de ultim moment depre PROCESUL lui Liviu Dragnea: 'Aplică tot ce a învățat de la Băsescu'

ponta

Liderul PRO România, Victor Ponta, anunță că procesul lui Liviu Dragnea de mâine se va amâna pentru un nou termen. Ponta spune că Dragnea folosește o strategie învățată de la Traian Băsescu, distrăgând atenția opiniei publice cu repatrierea lui Radu Mazăre din Madagascar, așa cum a făcut, pe vremuri, Traian Băsescu cu Nicolae Popa.

"Maine este Procesul lui Dragnea ( care, bineinteles, se va amana iar pana la “Pastele Cailor” ) / dar maine presa nu o sa aiba timp de acest subiect “minor” - pentru ca maine toate televiziunile vor transmite si vor comenta aducerea in tara a lui Radu Mazare!

Citește și: Mihai Tudose intră la RUPERE în scandalul reținerilor de la Topoloveni: 'Cine nu strigă Dragnea Președinte are parte de o plimbare cu duba'

Metoda nu este noua - inainte de Alegerile Prezidentiale din 2009 Traian Basescu l-a “gasit” brusc pe Nicolae Popa ( FNI) si nimeni nu a mai discutat despre altceva! Acum Dragnea aplica tot ce a invatat de la Basescu!

Va rog pe toti sa nu ne lasam pacaliti! Sa nu mergem dupa tinte false - adevarata batalie este pe 26 Mai la vot! Fiti alaturi de ProRomania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.